Pixel Facebook
Seleccionar página

Si tens
inquietuds XXL,
a la UPV
et donem
respostes XXL

Podem ajudar-te en alguna cosa?

Emplena aquest formulari i ens posem a treballar amb tu ja!

* Aquestes dades s’incorporen als sistemes d’informació de la UPV gestionats per l’Àrea de Comunicació, amb la finalitat de difondre informació sobre activitats per a la comunitat universitària, l’alumnat, actual o futur, i el seu entorn. El tractament es basa en el teu consentiment. No està prevista la cessió de dades a tercers, excepte obligació legal. Poden exercir-se els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició al tractament mitjançant l’enviament d’un missatge de correu electrònic al compte dpd@upv.es

graus

XXL

per a un talent sense lìmits

Tria un grau a la
Universitat Politècnica
de València
que projecte la teua millor versió cap al futur.

A la UPV gaudiràs d’una universitat XXL en tot, que et permetrà trobar aquell grau en el qual encaixes tan bé. Encerta i gaudeix des del primer dia amb els teus estudis en un entorn de somni.

Tens dubtes? Ací estem per a resoldre’ls.

T’oferim 40 graus i 13 dobles graus perquè
tries bé.

Aposta per una universitat que no et limite, sinó que explote el teu potencial i multiplique les teues capacitats. A la UPV tenim tres campus: a València, Alcoi i Gandia, amb 14 escoles i facultats de primer nivell a Espanya. No t’equivocaràs.

La UPV és una
gran opció per a tu, vingues d’on vingues.

Cada any, rebem més alumnat de països europeus i de Llatinoamèrica que elegeix València i la UPV per a començar a potenciar el seu talent. Si vols més informació sobre la nostra oferta acadèmica i experiencial, i descobrir per què tantes persones volen estudiar ací, pregunta’ns.

postgraus

XXL

per a un talent sense límits

Completa la teua formació amb un títol que et faça millor, que et faça diferent.
A la Universitat Politècnica de València gaudiràs d’una universitat XXL en formació de postgrau, on explotar les teues habilitats al màxim i preparar-te per a un futur ple de reptes en el qual tu sigues una peça clau. Coneixement, professorat, prestigi i motivació XXL. Tria un màster universitari que t’òbriga les portes de l’ocupació que vols.

I si tens qualsevol pregunta, et responem:

Tenim més de 70 opcions per a invertir en el teu futur i projectar el teu avantatge competitiu.
En els últims 5 anys, hem llançat més de 30 màsters nous perquè aterres amb les skills que necessitaràs en els pròxims anys, siguen com siguen. Ciències, enginyeries, arquitectura, ciències socials, aeronàutica, TIC, biomedicina…

Què t’interessa?

Aprofita
l’oportunitat i
fes un salt personal
i professional sense límits.
A la UPV tenim màsters reconeguts internacionalment perquè faces el salt cap a la teua millor versió. Oportunitats, contactes, projectes i aprenentatge XXL. Gaudeix en una comunitat internacional i, si vens de Llatinoamèrica, descobreix que el salt no és sols de continent.

universitat

XXL

per a una experiència sense límits

Som prestigi XXL de portes cap a fora.

Som la primera universitat tecnològica a Espanya segons el rànquing de Xangai.

Ens trobem entre les 10 primeres universitats europees en ocupabilitat i entre les 5 primeres en estudiantat estranger rebut.

Tenim 25 centres de recerca que desenvolupen més de 1.000 projectes d’innovació a l’any, la qual cosa ens converteix en la primera universitat espanyola en nombre de patents.

Som una marca reconeguda a nivell internacional i una comunitat orgullosa dels seus valors.

La universitat
que t’ajuda
de veritat
amb el teu futur.

A la Universitat Politècnica de València tenim el teu futur entre cella i cella. Per això, hem desenvolupat un entorn d’ocupabilitat molt alt, on connectem talent, experiència i energia amb empreses.

Gràcies a això, hem gestionat més de 151.926 pràctiques en empreses, tramitat 24.151 ofertes d’ocupació i generat més de 5.500 ocupacions al campus a mitja jornada perquè pugues compaginar treball amb estudis.

I si el teu tema és l’emprenedoria, amb el nostre programa IDEES UPV t’ajudem també en el que necessites.

I som
lideratge XXL
de portes
cap a dins.

A la Universitat Politècnica de València comptem amb més de 3.000 docents entre els tres campus, que volen veure’t triomfar.

A més, pots cursar més de 500 assignatures en anglès, estudiar a l’estranger amb titulacions internacionalsaprendre 12 idiomes i practicar 60 esports diferents.

Tenim programes com Generació Espontània perquè tot el nostre alumnat puga realitzar els seus projectes amb l’ajuda i el suport de la UPV.
No som líders per casualitat.

Una de les millors etapes de la teua vida està a punt de començar.

A la Universitat Politècnica de València no vens només a estudiar. Vens a millorar. A fabricar records. A conèixer docents que marcaran la teua carrera. A crear amistats per a tota la vida. A coincidir amb persones que canviaran el teu futur.

Volem que ací aprengues, experimentes, gaudisques, t’esforces… Que visques. Que tingues idees genials. Que et planteges reptes. Que faces canvis de plans i que arribes lluny, molt lluny.

Que el teu grau o postgrau et marque per sempre.